KVARNER 2010 Siniša Štemberger vraća se u momčad, oslabljeni Riječani na Trsatu dočekuju zadnju momčad lige

Petak, 17. prosinca 2021. 17:04 Napisao/la  KS

Svjesni smo da će biti teško, nismo baš kvalitetno trenirali, ova zadnja dva tjedna nas je sve napalo, sve se urotilo protiv nas, kaže trener Goran Šućurović

Košarkaši Kvarnera 2010
Košarkaši Kvarnera 2010

Košarkaši Kvarnera 2010 u subotu će odraditi posljednju utakmicu ove godine.

Rječani na parketu Dvorane mladosti dočekuju Medveščak, jedinu momčad koja ove sezone još nije osjetila radost pobjede u 12 odigranih utakmica.

- Medveščak još nikoga nije pobijedio, ali nitko ih baš nije razbio ove sezone. Mlada su momčad, igraju preko čitavog terena, agresivni su, njihova igra ima glavu i rep, kaže Goran Šućurović, trener Kvanrnera 2010.

Šućurović s pravom puše na hladno, Riječani su najprije bili u samoizolaciji zbog koronavirusa, a sada je momčad poharana bolestima.

- Dobra je vijest da nam se vraća Siniša Štemberger, povest će momčad u zadnjoj utakmici ove godine. Nadamo se do pobjede. Svjesni smo da će biti teško, nismo baš kvalitetno trenirali, ova zadnja dva tjedna nas je sve napalo, sve se urotilo protiv nas. No, najvažnije je da pokušamo uzeti bodove, da mirno odemo na prvenstvenu pauzu i da se kompletiramo i saberemo, zaključit će Šućurović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.