A-1 KVALIFIKACIJE Škrljevo u subotu gostuje u Gorici, derbi kvalifikacijske lige već na otvaranju

Petak, 04. travnja 2014. 14:50 Napisao/la  P. M.

Jasno je da želimo istaknuti kandidaturu za doigravanje i ove godine, utakmica protiv Gorice mogla bi nam donijeti veliku količinu samopouzdanja ukoliko ostvarimo dobar rezultat, kaže Zoran Dragojević, trener Škrljeva.

Škrljevčani ponovno kreću u projekt zvan A-1 liga. Put neće biti lagan, lani im se ispriječila momčad Križevaca, bolja u oba ogleda završnog doigravanja. Već na startu, u subotu od 17 sati izabranike Zorana Dragojevića čeka težak ispit, gostovanje kod Gorice. Prvak centralne skupine A-2 lige je poput zapadnog šampiona već izrazio želju za igranjem u najvišem rangu. Derbi već na otvaranju mini-lige, s time se slaže i Zoran Dragojević, strateg regionalnog diva.

- Nemamo puno izgubiti u subotnjoj utakmici, ali pobjedom bi definitivno učinili ogroman korak ka nekom našem cilju. Jasno je da želimo istaknuti kandidaturu za doigravanje i ove godine, utakmica protiv Gorice mogla bi nam donijeti veliku količinu samopouzdanja ukoliko ostvarimo dobar rezultat. Znanmo protiv koga igramo, Gorica je sastavljena od nekolicine iskusnih igrača, imaju širinu i mogu biti opasni, govori Dragojević.

Domaći teren puno toga nosi u ovoj ligi, bilo je tako uostalom i prošle sezone kada se Škrljevčani nisu 'poskliznuli' u pet ogleda na Mavrincima. Raspored je dobar, jer nakon dva uvodna gostovanja slijede čak četiri uzastopne domaće utakmice uz tjedan kada momci pauziraju.

- Dođite na Mavrince jer će biti zanimljivo, potrudit ćemo se da i ove godine kroz kvalifikacijsku ligu osiguramo doigravanje protiv A-1 ligaša, kaže Vice Sep, predsjednik kluba na uvodu u 'letećih' deset kola. Deset utakmica u četrdeset dana, no Škrljevčani su spremni.