Crikvenica domaćin U-20 reprezentaciji, trener Mance s kadetima u Crnoj Gori

Nedjelja, 24. lipnja 2012. 18:56 Napisao  Luka Variola

Protekloga tjedna odrađena je i redovita godišnja skupština kluba na kojoj je prihvaćen financijski plan

Crikvenica je tradicionalna ljetna baza hrvatskih košarkaških reprezentacija. Iznimka nije ni ovo ljeto. U dvorani "pod Kotorom" u ponedjeljak se okuplja U-20 hrvatska reprezentacija.

- Kao dugodišnji partner HKS-a uvijek nam je zadovoljstvo ugostiti hrvatske selekcije. Ta suradnja traje već dugi niz godina i drago nam je da nas krovna organizacija hrvatske košarke doživljava kao partnere, objašnjava Dino Mandžuka, potpredsjednik crikveničkih košarkaša.

Iza Kiraca je odlična sezona u kojoj su stigli na korak od ulaska u prvoligaški rang. U dodatnom repesažu Dubrovnik se ipak pokazao prejakim. Protekloga tjedna odrađena je i redovita godišnja skupština kluba na kojoj je prihvaćen financijski plan i ostala redoviita godišnja izvješća. Dok prva ekipa trenutačno odmara, trener Marijan Mance je u Crnoj Gori kao izbornik kadetske selekcije Hrvatske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.