ZORAN DRAGOJEVIĆ UPOZORAVA

Tek kad dođemo u minus shvatimo da možemo igrati

Subota, 04. svibnja 2013. 12:00 Napisao  Luka Variola

 Jednostavno smo domaćinu dopuštali previše laganih koševa, kaže trener Škrljeva Dragojević

Košarkaši Škrljeva nisu na Baldekinu uspjeli pokvariti prvoligašku promociju Šibenika. Nakon zanimljive utakmice u samoj su završnici "položili oružje" iako su u posljednju četvrtinu ušli s čak 25 poena minusa.

- Mi drugu utakmicu protiv Šibenika moramo doći u minus od 25 poena da bi shvatili kako možemo igrati s njima. Ambijent i prisustvo tv kamera su očito ostavili trag na momčadi. Počeli smo igrati kada su se oni opustili. Cijelo vrijeme se u kvalifikacijama vraćamo iz nemogućih situacija. Ovoga puta nismo imali sreće, a ni pameti za potpuni preokret, objašnjava trener Škrljeva Zoran Dragojević.

Osim Marina Modića s 36 poena, te Troskota i Salamuna u redovima prvaka A-2 lige Zapad nije bilo dovoljno raspoloženih igrača za iznenađenje na Baldekinu.

- Osim Marina kojega smo nakon godinu dana vratili u košarku nismo imali još jednog super raspoloženog igrača. Jednostavno smo domaćinu dopuštali previše laganih koševa. No, njihova pobjeda je zaslužena i ja im čestitam. Zaželio bih Šibeniku dobre sezone u A-1 ligu.

Škrljevčanima preostaje da u posljednja dva kola osiguraju drugo mjesto i repesaž.

- Idemo dalje. Za malo Škrljevo je već uspjeh što smo se ovako visoko našli, zaključuje Dragojević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.