Zoran Dragojević, trener Škrljeva: Ako Šibenik mora biti prvi, mi ćemo se boriti za drugo mjesto

Utorak, 26. ožujka 2013. 16:49 Napisao  Luka Variola

-  Savez je stopirao sve prelaske unutar A-2 lige uoči početka kvalifikacija. To je čudno, jer je proteklih godina to bilo dozvoljeno, kaže Dragojević prije utakmice protiv Belišća

U redovima KK Škrljevo broje se posljednje minute do početka kvalifikacija za A-1 ligu. U srijedu s početkom u 18 sati u okviru prvoga kola na Mavrince dolazi momčad Belišća, prvak A-2 lige Istok.

- Sada ubiremo plodove rada. Napokon počinje ono za što smo se borili i za što smo cijelu sezonu trenirali. Šibenik je izraziti favorit. Mi ostali ćemo se boriti za drugo mjesto, objašnjava trener Škrljeva Zoran Dragojević.

Škrljevo je praktički u "pet do 12" ostalo bez najavljenog pojačanja Davora Konjevića, koji je momčad pojačao iz Crikvenice. Drugi strijelac A-2 lige Zapad ipak neće moći nastupiti za Škrljevo u kvalifikacijskoj ligi za popunu A-1 lige.

- Savez je stopirao sve prelaske unutar A-2 lige uoči početka kvalifikacija. To je čudno, jer je proteklih godina to bilo dozvoljeno, nastavlja Dragojević, koji uoči otvaranja s kvalifikacijama ima problema i sa ozljeđenim igračima.

- Velčić ima problema s leđima i dobio je sina, dok Ažić ima problema sa zglobom. No, 12 zdravih i spremnih će se skupiti da pokažu kako A-2 liga Zapad nije najlošija od svih A-2 liga u Hrvatskoj. Ako Šibenik mora biti prvi, mi se idemo boriti za to drugo mjesto.

Odlučujući dvoboj sa Stojom srušio je rekord posjećenosti u dvorani na Mavrincima. Belišće bi opet trebalo privući lijepi broj košarkaških zaljubljenika.

- Nadamo se da su ljudi u utakmici sa Stojom prepoznali našu kvalitetu i borbenost, te da će nas u što većem broju doći bodriti. Pobjeda nije imperativ, ali želja je da kod kuće u svakoj utakmici idemo po pobjedu, zaključuje trener Škrljeva.