ZORAN DRAGOJEVIĆ OBJAŠNJAVA

Krenuli smo dobro, no dug je put pred nama

Srijeda, 31. listopada 2012. 10:25 Napisao/la  L. V.

Malo nas muči zdravstveni bilten uoči dvoboja s Pazinom. No, bez podcjenjivanja trebala bi to biti pobjeda, objašnjava strateg Škrljeva

Košarkaši Škrljeva sezonu su otvorili u skladu s najavama. U ovodna dva kola A-2 lige Zapad ostvarili su dvije pobjede od kojih je druga ostvarena malo teže od očekivanog tek nakon produžetka u gostima kod Zameta.

- Zamet će mnogima pomrsiti račune. To je bila očekivano teška utakmica, no, na kraju smo ipak uspjeli ostvariti pobjedu. Imali smo dosta problema s prilagodbom na dvoranu. SC Zamet je prava rukometna dvorana s tvrdim obručima. Zbog toga je i bio tako mali broj poena. Dvije pobjede vesele ali još je dug put pred nama, objašnjava trener Škrljevčana Zoran Dragojević.

Škrljevo se uz Crikvenicu i Stoju nameće kao najveći favorit za osvajanje naslova. Škrljevčani od tih ambicija niti ne bježe. Nakon dvije uvodne pobjede nova prilika za potvrđivanje tih ambicija je subotnje treće kolo u kojem Dragojevićeva družina na svojem parketu u dvorani na Mavrincima dočekuje pazinski Ghia Staff.

- Malo nas muči zdravstveni bilten uoči tog dvoboja. Velčić će najvjerojatnije propustiti taj susret jer iz dvoboja s Zametom vuče ozljedu zgloba. Uz njega upitni su i Ažić, te mladi Oskar Amančić, koji igra u "zaštićenom" godištu. No, bez imalo podcjenjivanja Pazina trebala bi to biti pobjeda, zaključuje Dragojević.