A-2 liga košarkaša: Uoči utakmice Crikvenice i Stoje bilo bi dobro poslušati pjesmu Novih fosila

Srijeda, 18. studenog 2015. 19:32 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Pogled prema odbjegloj Kraljevici već se jedva i nazire u magli. Pobjednik iz susreta Crikvenice i Stoje još i ima neke šanse...


Uoči utakmice u Crikvenici između domaćina i Stoje bilo bi dobro puštati pjesmu Novih fosila u kojoj se spominju neka dobra stara vremena. Ona u kojima su ove dvije momčadi dočekivale kraj prvenstva sa jednim do dva poraza.

Pogled na ljestvicu nakon šest kola ukazuje na izjednačenost u rubrici poraza i pobjeda. Pogled prema odbjegloj Kraljevici već se jedva i nazire u magli. Pobjednik iz ovoga susreta još i ima neke šanse, ali...

Kraljevica će se vratiti iz Rovinja sa novim bodovima, a vrlo je izvjesno da će i Pula 1981 pobijediti Ghia Staff iz Pazina.

U Labinu bi domaći košarkaši mogli dohvatiti i drugu pobjedu, dok gosti još uvijek traže prvu pobjedu u barem jednoj četvrtini, od do sada odrađenih 24!

Na zapadnoj strani Rijeke susret mladih momčadi Kastva i Zameta uglavnom protiče u promociji novih nada riječke košarke.

U Karlovcu se igra po rejtingu drugi susret lige, a pobjedi su bliži domaći košarkaši koje sa jakom koš-razlikom čuvaju drugo mjesto na ljestvici.

Parovi 7. kola (21/22. studeni): Pula 1981 - Ghia Staff, Rovinj - Istrauni, Labin - Istrauni, Šanac - Jadranka, Kastav - Zamet, Crikvenica - Stoja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.