Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Kada bismo uspjeli biti petoplasirani, to bi za sve; od navijača i igrača do same uprave, bila velika nagrada za ostvareno. Naravno da nam je Liga za prvaka strahovito zanimljiva, kaže predsjednik KK Škrljevo.

Iako će Primorjaši dosta često u bazen, veseli činjenica da će gotovo stalno igrati na Kantridi. Iz te perspektive bilo bi sjajno da hercegnovski Jadran u petak iznenadi Juga

Moramo gledati na nas i naše kvalitete. Po uzoru na prethodnu utakmicu protiv Hajduka, smatram da možemo napraviti ono što želimo i pobijediti, kaže Gavranović

To je derbi ovoga kola, morat ćemo biti vrlo kvalitetni, koncentrirani i disciplinirani u pokušaju dolaska do našeg cilja. Cilj su bodovi, kaže trener nogometaša Rijeke

Treba skupljati bodove, jer jedan te poraz može odvesti nisko na ljestvici, a neka pobjeda lansirati na vrh. Bitan nam je svaki pogodak, a želja su samo pobjede, kaže Bajramović.

Igrači i trener Mance imaju moju punu podršku, svi skupa želimo nastaviti s radom jer vjerujemo u konačan uspjeh ove momčadi, rekao je Šamanić.

To je mjesto za nas posebno, iako opet naglašavam da je posebice za mlade igrače Kantrida mjesto na kojem se prirodno žele dokazati i koje ih motivira, kaže Grbac.

Pohvalio bih sve igrače, posebice naša dva 'senatora'. Jasmin Perković odradio je lavovski posao na obje strane terena, a Davor Kus je prikazao odlike pravog lidera ove momčadi, kaže Naglić.

Sljedeći tjedan moramo odraditi dobro i na pravi način jer nam u Bjelovaru neće biti jednostavno. To je ekipa koja može biti neugodna, kao što je to uostalom bila ekipa Zrinskog, kaže Prosenjak.

Subota, 27. veljače 2016. 21:37

Škrljevo pobijedilo Kvarner u lokalnom derbiju

Susret 18. kola: Kvarner 2010 - Škrljevo 89:95 (27:21, 15:18, 23:30, 24:26)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.