SANDRO SUKNO PORUČUJE

Dubrovčani se vesele, ali ne znam zašto

Nedjelja, 03. ožujka 2013. 21:55 Napisao/la  Ivan Milatić

- Sudački kriterij bio je više borba nego vaterpolo. Za gledatelje nije bila lijepa utakmica, rekao je Sukno

Iako je ovo bila možda i najlošija utakmica Sandra Sukna od dolaska u Rijeku, dubrovački vaterpolist dao je svoj doprinos.

- Ostvarili smo ono po što smo došli. Istina,  nitko ne voli gubiti, ali ovaj poraz je sladak. Sačuvali smo startnu jedinicu za doigravanje u Jadranskoj ligi i hrvatskom prvenstvu.  To je ono po što smo došli, rekao je Sukno.

Prvi put Sandro je došao igrati kući pod kapicom Primorja. Kako je bilo igrati doma?

- Uvijek je lijepo doći doma, a posebno me vesele pune tribine bazena u Gružu jer sam uvjeren da je dosta ljudi došlo ovdje i zbog Primorja, što znači da radimo dobar posao, rekao je Sukno.

Primorje je u 24 minute Jug svelo na dva pogotka i 13 minuta bez postignutog gola.

- Od samog početka tupili smo isto: obrana, obrana, obrana. Sve počiva na obrani pa možemo biti zadovoljni s tim dijelom igre. Istina, dvaput smo kiksali u zadnjoj četvrtini i dozvolili smo im kontre. Mi smo ih vratili u utakmicu, ali to im je nije bilo dovoljno. Vesele se, a ne znam zašto. Možda jedino zato jer su nas uspjeli napokon pobijediti u četvrtom pokušaju, rekao je vaterpolist Primorja.

- Sudački kriterij bio je više borba nego vaterpolo. Za gledatelje nije bila lijepa utakmica. Puno je ljepša bila ona u Zagrbeu ili na Kantridi. Suci nam nisu dali niti plivati. Bez obzira na to, sve u svemu zadovoljan sam onim što smo ostvarili, zaključio je Sandro Sukno.