Rafael Nadal osvojio Roland Garros i najavio mogući kraj karijere

Nedjelja, 05. lipnja 2022. 18:38 Napisao/la  SC
Rafa Nadal
Rafa Nadal

Rafael Nadal osvojio je Roland Garros!

Čudesni Španjolac osvojio je 14. Roland Garros nakon pobjede protiv protiv Caspera Ruuda sam 6:3, 6:3, 6:0, time je došao do svog 22. Grand Slam naslova.

- Hvala vam svima, nevjerojatna ste publika. Vi ste ovo učinili najvažnijim terenom u mojoj karijeri, dat ću sve od sebe da se nastavim boriti i u budućnosti. Hoću li se vratiti u Pariz iduće godine? Moramo naći rješenje za moju ozljedu, jer pitanje je kako će se dalje razvijati, a i ovako neću moći. Borit ću se, ali neću moći igrati na ovakvoj razini ako ne nađemo rješenje, kazao je Nadal nakon meča.

Ako se Nadal oprostio od Roland Garrosa, ostat će upamćen po finalu u kojemu je potpuno nadigrao Norvežanina Ruuda, koji je dva seta igrao bolje nego što sugerira rezultat.

U zadnjem setu nije imao šanse protiv Kralja zemlje!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.