PRIZNANJE RIJEČKOM TRENERU

Ivica Rimanić u Norveškoj dobio poštansku marku

Subota, 11. kolovoza 2012. 20:20 Napisao  Milan Kosanović

Čelnici saveza ovom prekrasnom gestom pokazali su koliko cijene moje uspjehe, rekao je Rimanić

Poznato riječko rukometno ime, trener Ivica Rimanić ovih dana boravio je u Rijeci koja je za ovog rukometnog stratega samo usputna stanica na putu prema novim rukometnim izazovima. Popularni Gibo dogovorio je suradnju s rukometnim klubom Sharjah iz Dubaija, a kako kaže to je prvi korak ka preuzimanju reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata. Riječ je o najboljem klubu UAE-a koji je podbacio u prošloj sezoni, te osvojio treće mjesto što je bio povod vodstvu kluba da angažira poznatog riječkog rukometnog stručnjaka.

Ipak, odlazak Ivice Rimanića u Dubai zasjenila je jedna puno veća i važnija vijest. Norveški rukometni savez prigodom proslave svog 75. rođendana iznenadio je najveće trenere koji su obilježili norveški rukomet. Među osam veličanstvenih našao se i Ivica Gibo Rimanić koji je kao nagradu za neizbrisiv pečat norveškom rukometu dobio poštansku marku sa svojim likom!

 rimanicIvica Rimanić- To je čast i priznanje koje rijetko koji trener ima prilike dobiti u svojoj karijeri, rekao je Rimanić te nastavio:

- Osvojiti norveško prvenstvo s dva različita kluba veliki je uspjeh, a čelnici rukometnog saveza ovom prekrasnom gestom pokazali su koliko se u Norveškoj cijeni jedan takav veliki rezultat, zaključio je Rimanić.

Ivica Rimanić prvenstvo Norveške osvajao je u dva navrata s Trondheimom i Nordstrandom. U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri proputovao je gotovo cijeli svijet vodeći klubove poput Podravke, Hypa..Zatim reprezentacije Austrije, Irana, Slovenije...