RUKOMETNI SKANDAL

Karabatić uhićen zbog namještanja utakmice!

Nedjelja, 30. rujna 2012. 20:03 Napisao/la  SC

Radi se o utakmici francuskog prvenstva odigranoj u svibnju u kojoj je Montpellier neočekivano izgubio do Rennesa (28:31)


Nikola Karabatić, jedan od najboljih svjetskih rukometaša, uhićen je zbog navodnog sudjelovanja u namještanju utakmica. Francuski mediji objavili su da je uz Nikolu privedeni njegov brat Luka, te iz Montpelliera Wissem Hmam, Michael Robin, Dragan Gajić i Primož Prost, jedan član stručnog stožera i djevojka jednog od igrača, te dvojica rukometaša koji su u ovoj sezoni prešli iz Montpelliera u PSG.

Radi se o utakmici francuskog prvenstva odigranoj u svibnju u kojoj je Montpellier neočekivano izgubio od Rennesa (28:31), a koeficijent na pobjedu domaćina bio je 2.9. Prema novim  podacima žene i djevojke igrača Montpelliera navodno su na pobjedu domaćina uplatile 95 tisuća eura.

Francuska televizija France 3 već je izvjestila o ovom slučaju iznijevši podatke da su žene i djevojke igrača Montpelliera uplatile novac, točnije pet tisuća eura na neočekivani ishod, no taj iznos se na kraju pokazao puno većim.