Kostelić i Zrnčić-Dim predstavili suradnju s proslavljenim talijanskim spustašem Ghedinom

Petak, 06. srpnja 2012. 11:12 Napisao/la  SC

Po završetku predstavljanja zajedničke suradnje skijaški se trojac uputio na prvi zajednički trening na ledenjaku iznad švicarskog Zermatta gdje će ostati do 14. srpnja

Hrvatski skijaški reprezentativci Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim posjetili su zajedno s trenerom za brze discipline Kristianom Ghedinom tvrtku Colmar, tehničkog dobavljača opreme Hrvatskog skijaškog saveza.

Trojac je prilikom posjeta Monzi predstavio suradnju u nadolazećoj skijaškoj sezoni. Proslavljeni talijanski spustaš Kristian Ghedina pomagat će Kosteliću i Zrnčić-Dimu u brzim disciplinama te će im prenijeti svoja dugogodišnja iskustva i vrijedne savjete. Kristian će tijekom sezone biti s Ivicom i Natkom na svim treninzima i utrkama brzih disciplina. Nakon testiranja aerodinamike skijaške opreme i položaja u "zračnom tunelu" u Dresdenu početkom lipnja Ivica, Natko i Kristian su nakon press konferencije isprobavali nove modele opreme i kombinezona tvrtke Colmar za nadolazeću skijašku sezonu.

Po završetku službenog predstavljanja zajedničke suradnje i druženja u Colmaru skijaški se trojac uputio na prvi zajednički trening na ledenjaku iznad švicarskog Zermatta gdje će ostati do 14. srpnja.