Britanski prsaš  je dionicu  od 100 metara preplivao za  57.92 sekundi  
Posljednjeg dana Prvenstva Hrvatske Primorjaši su osvojili dvije pojedinačne zlatne medalje i dva štafetna zlata 4x100 mješovito u apsolutnoj kategoriji.
Trećeg dana Prvenstva Hrvatske Primorjaši su osvojili četiri zlatne, tri srebrne i dvije brončane medalje u apsolutnoj kategoriji.
Drugog dana Prvenstva Hrvatske koje se održava u Rijeci primorjaši su osvojili pet pojedinačnih zlatnih medalja u apsolutnoj konkurenciji i jedno štafetno zlato
Posljednjeg dana SP u Dohi u malim bazenima Primorjaš Sven Arnar Saemundsson isplivao je novi državni rekord u disciplini 1500 m slobodno.
Ana Radić (Dubrava) srušila hrvatske rekorde u disciplinama 100 (1:07.14) i 200 (2:24.49) metara prsno te u disciplini 200 m mješovito (2:13.00)
Plivački klub Jadran Split i ove godine otvara Grand Prix seriju natjecanja Hrvatskog plivačkog saveza na kojem će nastupiti i dva riječka kluba Primorje i Nevera.
Filip Jurišić, pobijedio je plov za odličja i zauzeo ukupno deveto mjesto. Daniel Mihelić je peti
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.