Wales se hrabri uoči Hrvatske; u posljednjih 15 godina samo tri puta upisao dvije uzastopne pobjede

Utorak, 26. ožujka 2013. 10:09 Napisao/la  SC

- Hrvatska dobro stoji u skupini i bori se s Belgijom za prvo mjesto. Kasnimo za Hrvatskom sedam bodova i ako želimo iimati ikakve šanse moramo uzeti tri boda, ustvrdio je Ashley Williams

Nogometaši Walesa s velikim očekivanjima dočekuju utakmicu protiv Hrvatske svjesni da ih jedino pobjeda ostavlja u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo. Na stranu da bi sama pobjeda protiv Hrvatske bila veliki uspjeh, Wales je proteklih 15 godina samo u tri navrata uspio pobijediti u dvije utakmice zaredom u kvalifikacijama u razmaku od nekoliko dana

Prvi put to im je pošlo za rukom 1998. godine kada su pobijedili Dansku i Bjelorusiju. Drugi put dvije pobjede su vezali protiv Sjeverne Irske i Azerbejdžana 2005. godine. Posljednji put? Prije 18 mjeseci kada je Wales svladao Švicarsku i Bugarsku.

- Moramo napraviti sve da pobijedimo. Mislim da možemo pobijedti i uključiti se u borbu za mjesto na SP-u, rekao je Ashley Williams.

- Hrvatska dobro stoji u skupini i bori se s Belgijom za prvo mjesto. Kasnimo za Hrvatskom sedam bodova i ako želimo iimati ikakve šanse moramo uzeti tri boda, ustvrdio je Williams koji vjeruje da pobjeda protiv Hrvatske otvara put prema drugom mjestu i dodatnim kvalifikacijama.

- Mislimo da možemo pobijediti. Utakmica protiv Škotske bila je jedno od najboljih izdanja Walesa. Ponosni smo na tu utakmicu i na način na koji smo reagirali nakon što smo primili pogodak, rekao je Ashley Williams.

Moto Walesa pod novim izbornikom Chrisom Colemanom jest: "Vrijeme je da vjerujemo". Wales vjeruje da može pobijediti Hrvatsku.