Vlasnik Steaue Gigi Becali osuđen na tri godine uvjetno zbog otmice iz 2009. godine

Ponedjeljak, 11. veljače 2013. 17:27 Napisao/la  SC

Rumunjska policija Becalija je uhitila u siječnju 2009. godine nakon što je istraga pokazala da su otete osobe odvedene u kuću u predgrađu Bukurešta i to zbog sumnje da su ukrali Becalijev Mercedes

Vlasnik najpopularnijeg rumunjskog kluba Steaue Gigi Becali osuđen je na tri godine uvjetnog zatvora uz rok kušnje od osam godina. Razlog je otmica tri osobe prije četiri godine. Rumunjska policija Becalija je uhitila u siječnju 2009. godine nakon što je primila poziv svjedoka koji su vidjeli kako skupina ljudi gura u prtljažnik automobila tri osobe.

Policijska je istraga pokazala da su otete osobe odvedene u kuću u predgrađu Bukurešta i to zbog sumnje da su ukrali Becalijev Mercedes. Osim uvjetne kazne zatvora, Becali (54) se svaki mjesec u sljedećih osam godina mora javiti policiji kako bi pokazao da nema namjeru pobjeći. 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.