Vlahović, Mitrović i Milinković-Savić otkazali nastupe, oglasio se Piksi Stojković

Četvrtak, 29. kolovoza 2024. 18:27 Napisao/la  SC
Dušan Vlahović
Dušan Vlahović

Srbija će utakmice Lige nacija protiv Španjolske i Danske igrati bez Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića.

Otkazi trojice stožernih igrača odmah su pokrenule lavinu negativnih reakcija, pa se oglasio izbornik Dragan Stojković Piksi:

- Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je nazvao, rekao je da ima obiteljskih problema, u što ne ulazim. Nadam se da će ih riješiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično cijelo vrijeme igraju u Al Hilalu pod ozljedama. Momci su se javili, pričali smo, razumijem sve, žele iskoristiti stanku da bi sanirali ozljede. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je riječ o pršljenu. S obzirom na to da smo skloni različitim spekulacijama, ovim želim da naglasim da nema prostora za tako nešto. U ponedeljak je konferencija za novinare na kojoj ćemo razgovarati detaljnije o mnogim temama, kao i o našim ciljevima u Ligi nacija, rekao je Stojković.