U "večitom derbiju" vječiti su samo neredi, Crvena zvezda i Partizan odigrali bez pobjednika

Subota, 16. travnja 2016. 22:54 Napisao/la  SC

Navijač (21) Crvene zvezde iz Niša izgubio je dva prsta prilikom eksplozije imitacije topovskog udara

Jedan navijač (21) Crvene zvezde iz Niša izgubio je dva prsta prilikom eksplozije imitacije topovskog udara na utakmici protiv Partizana.

U "večitom derbiju" vječiti su samo neredi! Prvo su se na tribini sukobile Delije i Grobari, a onda su se Delije sukobile s policijom.

Na stadionu Crvene zvezde ukupno 12 ljudi završilo je u kolima hitne pomoći i gle čuda! Prema medicinskom izvješću igrao se jedan od mirnijih derbija u zadnjih desetak godina iako su fotografije krvavih glava na tribinama zatrašujuće.

Inače, 151. derbi završio je bez pobjednika (1:1). Crvena zvezda bila je bolja tijekom cijele utakmice i kada je povela pogotkom Sikimića u 85. minuti, činilo se da je pobjednik odlučen.

Međutim, u 94. minuti Everton uputio snažni udarac, lopta je prošla kroz Kahrimanove ruke i Partizan je uspio izjednačiti - 1:1

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Rendulić, Luković, Ibanez, Donald, Le Talek, Srnić (Ristić od 78.), Grujić (Plavšić od 57.), Katai, Vieira (Sikimić od 53.).

PARTIZAN: Šaranov, Bandalovski, Jovanović, Gogua, Bogosavac, Everton, Kosović, Brašanac, Mihajlović, Stevanović (Vlahović od 83.), Ilić (Božinov od 73.)