Tučnjava Srba i Albanaca na skopskim ulicama kao predigra utakmici Makedonija - Srbija

Utorak, 16. listopada 2012. 19:19 Napisao/la  SC

skupina Albanaca napala je dvojicu srpskih navijača, koji su zbog ozljeda prevezeni u bolnicu odakle su pušteni nakon ukazivanja liječničke pomoći

Utakmica između Makedonije i Srbije imala je krvavu predigru na ulicama Skoplja. Kod trgovačkog centra Mavrovka skupina Albanaca napala je dvojicu srpskih navijača, koji su zbog ozljeda prevezeni u bolnicu odakle su pušteni nakon ukazivanja liječničke pomoći.

Prema makedonska policija dežura po skopskim ulicama od rana jutra, sukob između Albanaca i Srba na makedonskom tlu nije uspjele spriječiti. Najave mogućeg sukoba stižu već nekoliko dana zbog čega je utakmica proglašena visokorizičnom.

Budući da je skupina srpskih navijača najavila sukob s skopskim Albancima, policija je zbog preventivnih razloga zadržala veću skupinu srpskih navijača na granici. Pretučeni Srbi navodno su stanovnici Podgorice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.