×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

Harry Redknapp, trener Tottenhama, izjavio je da uskoro očekuje da Luka Modrić potpiše novi dugogodišnji ugovor sa Spursima.
Utorak, 22. studenog 2011. 01:16
Lige petice

Adebayor potopio Aston Villu

Togoanski napadač Emmanuel Adebayor u prvom poluvremenu utakmice protiv Aston Ville postigao je dva pogotka i omogućio svojoj momčad i pobjedu kojom su "Spursi" primaknuli vodećem dvojcu iz Manchestera
Ponedjeljak, 21. studenog 2011. 14:50
Liga prvaka

Iniesta propušta Milan

Andres Iniesta, nogometaš Barcelone, zbog ozljede butnog mišića propustit će gostovanje katalonskog sastava u srijedu kod Milana u Ligi prvaka.
Nedjelja, 20. studenog 2011. 22:46
Lige petice

Pjanić i Gago za pobjedu Rome

Nogometaši Rome svladali su Lecce 2:1 u posljednjem susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva.
Nedjelja, 20. studenog 2011. 22:27
Lige petice

Villas-Boas ne strahuje od otkaza

Unatoč nedjeljnom porazu od Liverpoola, što je bio četvrti posrtaj Chelseaja u posljednje tri prvenstvene utakmice (iznimka je pobjeda protiv Blackburna),  Andre Villas-Boas, trener penzionera, uvjeren je da mu vlasnik Roman Abramovič ne sprema otkaz.
Nedjelja, 20. studenog 2011. 18:53
Lige petice

Chelsea - Liverpool 1:2

  Nogometaši Liverpoola svladali su na gostovanju Chelsea 2:1 u derbiju 12. kola engleskog Premiershipa. Pobjednički pogodak za tri boda i veliko slavlje Redsa postigao je Glen Johnson u 87. minuti.  
  Francesco Guidolin, trener Udinesea, razočaran je porazom svoje momčadi na gostovanju kod Parme čime su prepustili vodeću poziciju Juventusu i pritom nije štedio riječi za svoje izabranike.        
     
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.