×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka CSKA i Real Madrid odigrali su 1:1. "Kraljevi" su poveli preko Cristiana Ronalda u 28. minuti, izjednačio je Wernbloom u posljednjoj minuti susreta. Uoči uzvrata Real ostaje favorit, iako je CSKA odigrao solidnu utakmicu.
Palermo je nanio Laziu najteži poraz sezone, svladavši ga s 5:1. Riječki napadač Igor Budan potvrdio je sjajnu formu, zabivši peti pogodak sezone. Udinese i Cagliari odigrali su na Friuliju 0:0
Barcelona - Valencia 5:1. Real Madrid vjerojatno će na kraju prvenstva postati najbolja španjolska momčad, ali ovakva Barcelona ostaje najbolja momčad na svijetu. Bez konkurencije
Milan je na gostovanju u Ceseni slavio s 3:1 i tako se vratio na čelnu poziciju Serie A, s bodom prednosti ispred Juventusa. Roma preko Parme do pete pozicije.
"Stara dama" je na svom stadionu s 3:1 svladala Cataniu. Ovom pobjedom Juve je vratio prvu poziciju na ljestvici, ispred Milana koji igra u nedjelju.
Pobjedom nad Racing Santanderom Real Madrid je povećao svoju prednost nad Barcelonom  na 13 bodova. Cristiano Ronaldo prestigao Juanita, zabivši 121 pogodak za Real.
Mladen Petrić u pravilu uvijek postigne pogodak kada ga izbornik Slaven Bilić izostavi s popisa
Pep Guardiola još uvijek nije produžio ugovor s Barcom. Pitanje je i hoće li. Špekulira se o njegovom odlasku u Inter.