Ante Budimir iz Lokomotive zaobišao Dinamo i otišao u njemački St. Pauli

Nedjelja, 03. kolovoza 2014. 21:20 Napisao/la  SC

Vijest je na službenoj klupskoj stranici potvrdila i Lokomotiva koja bi navodno trebala na ime odštete inkasirati milijun eura

Ante Budimir, nogometaš Lokomotive, karijeru će nastaviti u njemačkom drugoligašu St. Pauliju. Iako se proteklih dana govorilo o odlasku Budimira u redove Dinama, napadač lokosa odlučio je zaobići modre i karijeru nastaviti u Njemačkoj. Vijest je na službenoj klupskoj stranici potvrdila i Lokomotiva koja bi navodno trebala na ime odštete inkasirati milijun eura.

- Zahvaljujem svima! Počevši od direktora Šikića, koji me i doveo u Lokomotivu i omogućio ovaj transfer. Zahvaljujem treneru, cijelom stručnom stožeru, igračima i svim zaposlenicima u Lokomotivi. Svi u Lokomotivi su mi zaista bili kao dio obitelji, rekao je Budimir koji je lani postigao 15 golova u dresu Lokomotive, a ovu sezonu otvorio je s pet goova.  

- Ovo nije samo moj uspjeh već i uspjeh cijelog kluba. Želim klubu svu sreću, neka i dalje uspješno korača i bez mene istim koracima. Neka pobjeđuje i dalje i neka gaji svoju prepoznatljivu atraktivnu igru, zaključio je Ante Budimir.