Zlatan Ibrahimović: Lopta je išla 101 km/h?! Očito gubim snagu kako starim!

Ponedjeljak, 01. studenog 2021. 09:33 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović odlučio je još jednu veliku utakmicu!

Nevjerojatni Ibrahimović u 40. godini bio je u središtu pozornosti pobjede Milana u Romi, Roma je u porazu dokazala da pod vodstvom Josea Mourinha igra ponajbolji nogomet u Serie A.

- Bila je to sjajna predstava, igrali smo s puno samopouzdanja. Znali smo da neće biti lako, Roma ove sezone nije doživjela poraz kod kuće, ali igrali smo jako dobro, moramo nastaviti s ovim uvjerenjem, kazao je Ibrahimović.

Šveđanin je postigao pogodak iz slobodnjaka i iznudio prekršaj za najstrožu kaznu koju je realizirao Kessie, postigao je 400. pogodak u domaćim ligaškim natjecanjima.

Postigao je neobičan pogodak iz prekida, lopta je letjela brzinom od 101 km/h.

- Ah, obično ide brže! Najmanje 200! Očito da gubim snagu udarca kako starim!, cinično je dometnuo Ibrahimović.

Navijači Rome provocirali su ga uvredljivim, rasističkim porukama (Cigane, cigane...):

- Što se više rugaju, osjećam se bolje. Adrenalin me diže! Želimo pobijediti, pogotovo kada igramo tako veliku utakmicu! Svi smo pokazali da imamo karakter i da možemo trpjeti pritisak. Dečki su odigrali sjajnu utakmicu, kazao je Ibrahimović, koji je ovako odgovorio može li Milan osvojiti Scudetto.

- Pokušat ćemo! Vjerujemo u to, do sada smo radili dobro, ali duga je sezona i moramo biti dosljedni u radu. Vjerujemo, ali rano je o tome govoriti. Idemo utakmicu po utakmicu, zaključio je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore