Xavi: Razumijem medije, ali ništa se nije promijenilo!

Subota, 18. svibnja 2024. 13:41 Napisao/la  SC
Xavi
Xavi

Xavi se pojavio pred novinarima uoči utakmice protiv Rayo Vallecana o kojoj se najmanje pričalo.

Nakon Xavijeve izjave da Barcelona nije kompetitivna zbog financijskih problema, svi španjolski mediji počeli su spekulirati s njegovom smjenom:

- Ne znam ništa o tome, danas smo analizirali Rayo, fokusiran sam na utakmicu. Ne razmišjam o tome jesam li zaslužio otkaz, ovo je Barça i takve se stvari obično događaju. Ne sumnjam da možemo biti dobri sa mnom kao trenerom, imam izvanrednu bazu u momčadi, posebno u ljudima u klubu. Sljedeće sezone možemo se natjecati uspješnije, imam želju, entuzijazam, ambiciju... Nakon ovakve vijesti još više, kaže Xavi.

- Nismo u klubu razgovarali ni o čemu. Daju mi ​​mir, ulijevaju mi samopouzdanje, želju da potvrdimo drugo mjesto. Predsjednik i ja sada ćemo sjesti, razumijem zašto to pitate! Ako moramo razgovarati, razgovarat ćemo. Sve je isto kao prije tri tjedna, kada je predsjednik istaknuo moju želju i entuzijazam. Niti znam, niti me zanima odakle glasine o smjeni. Uživam predsjednikovo povjerenje kao i povjerenje Deca i Yustea. Ništa se ne mijenja. Razumijem medije, ali ništa se nije promijenilo, tvrdi Xavi.