BUDAN PRELAZI U PESCARU

Riječki napadač u tandemu s Antom Vukušićem

Subota, 05. siječnja 2013. 12:52 Napisao/la  SC

Prema pisanju La Gazzette dello Sport prelazak Igora Budana iz Palerma u Pescaru gotova je stvar

Palermo i Pescara trenutno su dvije najaktivnije momčadi talijanske Serie A u zimskom prijelaznom roku. Prema pisanju talijanske La Gazzette dello Sport prelazak Igora Budana iz Palerma u Pescaru gotova je stvar. Službena potvrda ove informacije očekuje se tijekom subote, a financijski detalji priče kao i trajanje ugovora nisu poznati.

Menadžer bivšeg hrvatskog reprezentativca Stefano Caira nedavno je tvrdio drugačije.

- Koliko je meni poznato nije bilo kontakata sa Pescarom, možda nešto između klubova. Igor se odlično osjeća u Palermu. Za sada se Igor dobro osjeća na Siciliji. Ako mu iz kluba kažu da mora otići, razmotrit ćemo i tu mogućnost. Igor je na usluzi Palermu i želi mu pružiti ruku pomoći. I prošle godine u ovo doba trebao je otići pa su se ipak sjetili da im je pomogao u teškim trenucima. S Igorove strane znam da on želi igrati u Palermu, a što će biti ako se klubovi dogovore drugačije vidjet ćemo, rekao je za TuttoMercatoWeb.com Budanov agent.

I torinski Tuttosport navodi da je Budan zanimljiv momčadi koja Serie A trenutno drži 16. mjesto, no navodi još nekoliko imena koja su zanimljiva čelnicima Pescare. Ako Budan zaista dođe u Pescaru, činio bi hrvatski napadački tandem s Antom Vukušićem, koji je do sada postigao jedan pogodak.