Mario Mandžukić potpisao za Juventus, hoće li Allegri imati više uspjeha od Guardiole i Simeonea?!

Ponedjeljak, 22. lipnja 2015. 20:24 Napisao/la  SC

 Iz Bayerna i Atletica osebujni Mandžukić otišao je zbog toga što je bio nezadovoljan statusom


Mario Mandžukić novi je igrač Juventusa! Hrvatski reprezentativac u ponedjeljak je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 14 mil. eura, Juventus će Atleticu platiti 18 mil. eura odštete. Time je završen transfer kojim je europski doprvak nadomjestio odlazak Carlosa Teveza.

- Nosio sam crno-bijeli dres već u Marsoniji. Jako sam sretan što sam opet u toj kombinaciji i što sam došao u tako veliki klub kao što je Juventus. Mislim da me trener dobro poznaje i da će znati izvući maksimum iz mene. Ja sam spreman raditi sve što je potrebno za momčad. Od malih nogu mi je Juve bio simpatičan, baš zbog toga što sam igrao u klubu koji je imao iste boje dresa. Znam da je to velik klub s puno navijača. Veselim se novom izazovu. Dosta sam igrao protiv Juventusa i Italije. To je kvalitetna ekipa i još više mi je drago što sam ovdje. Pokušat ću se što prije uklopiti. Dobro poznajem igrače i to mi neće biti problem. Na terenu ću davati sve od sebe, i borit ću se za ovaj klub do zadnje kapi znoja, izjavio je Mandžukić za klupsku telviziju.

Nakon  Marsonije, Zagreba, Dinama, Wolfsburga, Bayerna i Atletica na red je došao Juventus! Iz Bayerna i Atletica osebujni Mandžukić otišao je zbog toga što je bio nezadovoljan statusom u momčadi, Pep Guardiola i Diego Simeone nisu uspjeli njegov karakter podrediti trenerskim vizijama. Na redu je Massimiliano Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore