Barcelona potjerala najskupljega igrača u klupskoj povijesti

Petak, 21. siječnja 2022. 20:59 Napisao/la  SC

Francuski napadač na Instragramu potez Barcelone nazvao ucjenom, reagirao španjolski sindikat igrača

Barcelona potjerala najskupljega igrača u klupskoj povijesti

 Na pomolu je nova afera na Camp Nou!

Barcelonu je izdalo stpljenje s Ousmaneom Dembeleom, francuski napadač ne želi produljiti ugovor koji mu istječe na ljeto:

- Danas, 20. siječnja, preostaje još 11 dana do kraja posljednjeg prijelaznog roka igrača pod ugovorom. Očito je da igrač ne želi ostati i da nije predan zajedničkoj budućnosti. S obzirom na takav scenarij, on i njegovi agenti su obaviješteni da igrač treba odmah otići, jer želimo igrače koji su predani našem projektu, okončao je direktor Mateu Alemany karijeru Ousmanea Dembelea u Barceloni.

Pregovori s njegovim agentom Moussom Sissokom očito nisu završili kako je Barcelona htjela, katalunjski klub odlučio je doslovno potjerati najskupljega igrač u povijesti (147 mil. eura).

Dembele nije bio u rosteru za utakmicu u kupu protiv Athletica, izvjesno je da više nikada neće zaigrati u dresu Barcelone.

Francuski napadač na Instragramu je potez Barcelone nazvao ucjenom, što nije daleko od istine.

Barcelona je zaprijetila da Dembelea više neće plaćati ako ne ode u siječnju, odmah je reagirao španjolski sindikat nogometaša (AFE).

U slučaju da Dembele ostane do kraja sezone, francuski reprezentivac sigurno će tužiti Barcelonu u slučaju da ga ne želi plaćati dok sjedi na tribinama.

To bi Barcelonu stajalo puno više nego plaća do kraja ugovora.

Neočekivana Barcelonina reakcija izazvala je pretežito negativne komentare, postupak je presedan u klupskoj povijesti, tako se ne ponašaju veliki klubovi.

Providni pokušaj pritiska teško može polučiti pozitivni ishod osim ako Barcelona ove zime ne pusti Dembelea besplatno.