Modrić stigao na pripreme ali nije trenirao, Villas Boas tvrdi kako je hrvatski veznjak i dalje Spurs

Četvrtak, 19. srpnja 2012. 09:33 Napisao/la  SC

Modrićeva cijena kreće se oko 40 mil. eura što je iznos koji je Levy prošle sezone odbio kada je ponuda stigla iz Chelsea.

André Villas Boas jasno je poručio na početku priprema Tottenhama:

- Unatoč svemu Luka Modrić je još uvijek igrač Tottenhama. Sve dok se ne ponudi pravi iznos, Modrić neće otići iz kluba. Shvaćamo da je situacija komplicirana, tri su kluba stalno zainteresirana za Modrića, a Tottenham ima svoja potraživanja. Ponuda za Modrića nije dosegnula iznos koji želi predsjednik Daniel Levy, rekao je Villas Boas.

Modrić se inače u četvrtak napokon ukazao na pripremama Spursa, ali nije trenirao. U trening kampu se zadržao kratko u razgovoru s portugalskim trenerom i potom u svojem Aston Martinu napustio sportski centar.

Zna se otprilike koliko Levy želi. Modrićeva cijena kreće se oko 40 mil. eura što je iznos koji je Levy prošle sezone odbio kada je ponuda stigla iz Chelsea. Zna se i da PSG nudi dovoljno, ali Modrić želi u Real Madrid koji nudi desetak milijuna manje.

Daleko od očiju javnosti nastavlja se licitacija dok Luka Modrić čeka u izlogu.  

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.