ENGLESKO PRVENSTVO

Manchester Utd. na sedam bodova do titule

Nedjelja, 14. travnja 2013. 17:11 Napisao/la  SC

Rezultati 33. kola: Stoke City - Manchester United 0:2, Newcastle - Sunderland 0:3

Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su Stoke City 2:0 u 33. kolu Premierlige i za 20. naslov prvaka potrebno im je još sedam bodova. Vragovi su poveli preko Carricka u 4. minuti nakon jednog kornera. Bio je to Unitedov 100. pogodak ove sezone. Gosti su pobjedu potvrdili u 66. minuti kada je Van Persie realizirao najstrožu kaznu i prekinuo niz od deset utakmica bez pogotka.

I dok Manchester Uniteda kroči prema tituli, Stoke tone prema dnu i nalazi se samo tri boda iznad Wigana koji je prva momčad ispod crte za ispadanje.

Stoke je u posljednjih 14 utakmica upisao jednu pobjedu, jednom sačuvao mrežu u 15 utakmica, te je u posljednjih sedam susreta osvojio samo jedan bod.

Stoke je tako nastavio negativan niz protiv vragova koje još nije pobijedio u Premierligi izgubivši devet i remiziravši jednu u deset ogleda.

U drugoj utakmici Sunderland je na gostovanju svladalo Newcastle 3:0 i tako ostvario vrijedne bodove u borbi za ostanak.

Rezultati 33. kola: Stoke City - Manchester United 0:2 (Carrick 4', Van Persie 66'-11m), Newcastle - Sunderland 0:3 (Sessegnon 27', Johnson 74', Vaughan 82').

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore