Mourinho prozvao Rooneyja: Osoba koja je započela neka i završi priču, ima još 48 sati da odluči

Utorak, 27. kolovoza 2013. 13:02 Napisao/la  SC

Nikada ne bismo tražili od velikog kluba da proda igrača kojega ne želi prodati, kaže Mourinho

Jose Mourinho ne odustaje tako lako. Nakon ne baš atraktivne utakmice između Manchester Uniteda i Chelseaja, menadžer Chelseaja javno je prozvao Rooneyja. Naime, Rooney je tijekom cijelog prijelaznog roka bio u žiži zanimanja zbog tri ponude Chelseaja, koje je Manchester United odbio. Izgleda da nije baš tako, prema onome što Mourinho govori ponudu je odbio Rooney:

 

- Osoba  koja je započela neka i završi priču. Klub kao što naš, menadžer poput mene i ljudi koji rade u našem klubu nikada ne bismo tražili od velikog kluba da proda igrača kojega ne želi prodati. Nikada ne bismo započeli nešto što nije započeo netko drugi.  Sve ovisi o Rooneyju, ima još 48 sati da odluči, rekao je Mourinho.

 

Inače, Rooney je bio najbolji igrač slabe utakmice između Manchester Uniteda i Chelsea, nekoliko je puta dobio pljesak na Old Traffordu zbog svojih poteza.

 

- Manchester United je specifičan klub. U svakom drugom klubu na svijetu igrač koji namjerava otići ne uživa potporu navijača i čelnika kluba. Navijači Manchestera podržavaju Rooneyja, očito je odlučio ostati. Ako je tako odlučio, mi ćemo prvi respektirati njegovu odluku, rekao je Mourinho.

 

Što se tiče Rooneyja, oglasio i menadžer David Moyes:

 

- Jako sam zadovoljan njegovom igrom, još sam zadovoljniji reakcijom publike. Mislim da je igrom protiv Chelseaja rekao sve što je trebao, kazao je Moyes.

Tablice omogućuje Sofascore