Službeno potvrđeno: Kaka dogovara povratak u Milan, Modrić korak bliže Madridu

Srijeda, 25. srpnja 2012. 18:16 Napisao/la  SC

Odlazak Kake iz Real Madrida neizravno je povezan s dolaskom Luke Modrića. Što brže Kaka ode u Milano, Modrić će brže doći u Madrid

Gaetano Paolillo potvrdio je da za ručkom s dopredsjednikom Milana Adrianom Gallianijem razgovarao o Kaki. Paolillo je zastupnik brazilskog igrača koji odlazi iz Real Madrida.

Kaka je na izlaznim vratima Real Madrida u koji je 2009. došao iz Milana kao jedan od najboljih igrača na svijetu. Kaka je danas daleko od vrhunske forme, ispao je iz svih ozbiljnih kombinacija Josea Mourinha. Nije tajna da se Kaka najradije vratio u Milan, gdje je odigrao najbolje utakmice u karijeri.

Odlazak Kake iz Real Madrida neizravno je povezan s dolaskom Luke Modrića. Što brže Kaka ode u Milano, Modrić će brže doći u Madrid.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.