Sramota za Barcelonu, Leo Messi se spominje kao "kanalizacijski štakor"!

Četvrtak, 12. siječnja 2023. 14:34 Napisao/la  SC

I prije svega gomila ucjena i uvreda, koje smo klub i mi koji radimo pretrpjeli od ovog hormonskog patuljka koji Barçi duguje život, stoji u poruci

Bartomeu i Messi
Bartomeu i Messi

Nova sramota za Barcelonu!

Objavljene su WhatsApp poruke koje su kolale između čelnika Barcelone, elPeriódico.com došao posjed istih tijekom istrage protiv bivšega vodstva.

U njima se Leo Messi spominje kao "ovaj hormonalni patuljak" ili "kanalizacijski štakor"!

Na screenshotovima čitaju se poruke Romána Gómeza Pontija, bivšeg šefa pravne službe kluba, u razmjeni poruka sudjelovali su bivši predsjednik Bartomeu, Òscar Grau, Jordi Moix, Oriol Tomás, David Bellver, Pancho Schroder i Javier Sobrino.

Poruke su kolale u razdoblju kojega je Messi dogovorao novi ugovor, El Mundo je u to doba objavio dio Messijeva ugovora.

Evo nekih poruka:

- Barto, stvarno, ne možeš biti tako dobar čovjek s ovim kanalizacijskim štakorom. Klub mu je dao sve, a on se posvetio obilježavanju diktature transfera, transfera, obnova, pokrovitelja (sponzora) samo za njega itd.

- Nikada to neću moći učiniti, ali Pinto, produživanje ugovora Suárezu i Jordiju Albi ili provizija za produljenje ugovora Fatiju (Rodrigo Messi, agent?) treba dodati brojkama njegovog ugovora? Imao je dilera droge za partnera.) I prije svega gomila ucjena i uvreda, koje smo klub i mi koji radimo pretrpjeli od ovog hormonskog patuljka koji Barçi duguje život... ah! Ali kad krene krivo (pandemija) primiš mitski WhatsApp: "Predsjedniče, smanjite plaće drugima, ali ne dirajte mene i Luisa".

Gerard Piqué također je označen kao "veliki kurvin sin" odmah nakon velikog poraza od Bayerna od 2:8. To je napisao Gómez Ponti nakon što je Pique izjavio da su potrebne promjene na svim razinama kluba.

Gómez Ponti nazvao je igrače Barcelone "razmaženim i bezosjećajnim milijunašima" usred Covid krize i pregovora za smanjenje ugovora, savjetovao je Bartomeu da otpusti "one igrače koji nemaju tržište i ne mogu se transferirati (Busquets može biti izvrstan primjer).