NEOBIČNA KOMUNIKACIJA

Mourinho i Štimac razmjenjuju sms-poruke

Srijeda, 10. listopada 2012. 17:27 Napisao/la  SC

Odmah nakon El Clasica Štimca zanimalo što se događalo s Lukom Modrićem

Igor Štimac poslao je sms-poruku Joseu Mourinho odmah nakon El Clasica, izbornika hrvatske reprezentacije zanimalo je što se događalo s Lukom Modrićem koji nije igrao. Marca otkriva da je Mourinho odmah odgovorio sljedeće: Ne brini, bit će u redu za reprezentaciju. Nije važno što nije igrao protiv Barcelone!

"Smsanje" s hrvatskim izbornikom ne treba čuditi, Mourinho je poznat po neobičnim metodama komunikacije. Primjerice, nakon svake utakmice igrače na zidovima svlačionice dočeka isprintani presjek individualnih pogrešaka, svaki griješnik dobije grafičku obradu svojih pogrešaka u pojedinim trenucima utakmice. Kratke Mourinhove analize  nisu podložne komentarima, njih se jednostavno mora usvojiti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.