Lopovi ukrali trofeje Johana Cruyffa, jednog od najboljih nogometaša svih vremena

Srijeda, 24. listopada 2012. 18:27 Napisao/la  SC

Cruyff  je zahvaljujući fantastičnim tjelesnim predispozicijama bio uvijek nekoliko koraka ispred protivničkih igrača i barem jedan korak ispred svog vremena

Skupina profesionalnih lopova upala je vilu Johana Cruyffa i oštetila vlasnika za oko pola milijuna eura. Iz vile u Barceloni lopovi su Cruyffu ukrali zlatninu, satove i vrijedne predmete među kojima su trofeji koje je nekada ponajbolji igrač na svijetu osvojio tijekom karijere. Lopovi su se popeli na drugi kat vile, provalili balkonska vrata i oteli što su mogli. Pljačka je očito pomno planirana budući da Cruyff trenutačno boravi u Meksiku.

Johann Cruyff jedan je od najboljih nogometaša svih vremena, igrač koji je zahvaljujući fantastičnim tjelesnim predispozicijama bio uvijek nekoliko koraka ispred protivničkih igrača i barem jedan korak ispred svog vremena.

Kao trener Cruyff je najdublji trag ostavio u Barceloni s kojom je postao eurospki prvak, slovi kao utemeljitelj Barcelonine škole nogometa koja danas vlada svijetom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.