Leo Messi u nedjeljnom derbiju protiv Atletica igra u kopačkama koje je dizajnirao navijač

Subota, 15. prosinca 2012. 12:58 Napisao/la  SC

Od 14.200 prijedloga Messi je odabrao rad dizajnera Javiera Pascuala Mullora

Kada Lionel Messi u nedjelju navečer u 21 sat istrči na Camp Nou u derbiju protiv madridskog Atletica nosit će kopačke koje je dizajnirao navijač. Zahvaljujući Messijevu odabiru rad Javiera Pascuala Mullora na Adidas Adizero f50 kopačkama bit će vidljiv gledateljima diljem svijeta.

Više od 14.200 ljudi prijavilo se na Messijevu facebook fan stranicu sa svojim kreacijama. Odabrani rad uključuje "trčeću bjelinu, crni potplat i vezicu, jarko crvenu petu i tradicionalni adidasov jezik sa tri trake". Uz to Mullorov završni dizajn sadrži i "dodatke koji su uobičajeni za Mesija" njegov Logo, argentinsku zastavu te napise "Leo 10" i "Thiago", prema imenu novorođenog sina.

-        -  Želim čestitati Javieru što je dizajnirao pobjedničke kopačke u kojima ću istrčati u nedjelju protiv Atletica iz Madrida. Također želim zahvaliti svima koji su poslali svoje prijedloge dizajna i reći da su svi bili zaista dobri, rekao je Messi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.