EL CLASICO Messi nakon utakmice verbalno napao Arbelou, Katalonci osporavaju gol Reala

Četvrtak, 31. siječnja 2013. 16:52 Napisao/la  SC

Messi je navodno Arbelou nazvao - budalom. Katalonci su imali puno prigovora na izjednačujući gol kraljeva. Video snimka je pokazala da korner nakon kojeg je Varane zabio za 1:1 uopće nije postojao

Španjolski mediji jednoglasni su u ocjeni kako je novi u nizu dvoboja između madridskog Reala i Barcelone opravdao očekivanja i pritom ostavio potpuno otvorenim pitanje prolaska u finale Kupa Kralja. Mediji navode kako ovoga puta u glavnim ulogama nisu bile najveće zvijezde Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, koji su etiketu glavnih aktera prepustili Ozilu i Iniesti.

Nažalost, ni ovoga puta nisu izostali repovi nakon utakmice. Naime, nakon susreta je došlo do verbalnog sukoba između igrača obiju momčadi. Za razliku od zbivanja na terenu, ovoga je puta glavni akter bio Messi, koji je verbalno napao Alvara Arbelou na parkiralištu Santiago Bernabeua.

- Igrači su došli na parkiralište. Messi je otišao za Arbeloom, koji je sjedio u automobilu sa suprugom, i nazvao ga budalom. Zatim je došao netko iz Barcelone i odvukao Messija od Arbeloinog automobila, tvrde novinari televizijske kuće Punto Pelota.

Povika je bilo i na suđenje. Naime, Katalonci su imali puno prigovora na izjednačujući gol kraljeva. Video snimka je pokazala da korner nakon kojeg je Varane zabio za 1:1 uopće nije postojao.