Kakav izazov: Radamel Falcao i Cristiano Ronaldo zajedno protiv Lea Messija

Srijeda, 10. listopada 2012. 18:12 Napisao/la  SC

Budući da Atletico ima ozbiljnih financijskih problema, Falcao bi uskoro mogao preseliti na drugi kraj grada i zaigrati zajedno s Ronaldom

Ramadel Falcao ima nesreću što igra istu ligu kao Cristiano Ronaldo i Leo Messi, s dvojicom najboljih igrača na svijetu. Jedino u Primeri može proći relativno nezapaženo da na ljestvici strijelaca uz Ronalda i Messija postoji još netko treći. Radamel Falcao postigao je 8 pogodaka, isto kao Ronaldo i Messi. Falcao igra u madridskom Atlleticu, njegovi suigrači nisu na razini igrača Real Madrida i Barcelone. Nagradno pitanje glasi: koliko bi Falcao postigao pogodaka da igra u Real Madridu? Odgovor bismo uskoro mogli saznati

Direkor madridskog Atletica Miguel Ángel Gil Marín negira skorašnju mogućnost Falcaove prodaje, ni cijena od 60 mil. eura ne bi opravdala takav poslovni potez:

- Toliki novac riješio bi sve naše financijske probleme, naši bi dugovi postali prošlost. Falcao ostaje do kraja sezone, on želi ostati, suigrači i trener ga žele. Real Madrid? Ako se Atletico ne plasira u završnicu Lige prvaka i ako ne budemo mogli pružiti Falcau ono što on želi, možemo razmotriti ponudu Real Madrida, kaže Miguel Angel.

Budući da Atletico ima ozbiljnih financijskih problema, Falcao bi uskoro mogao preseliti na drugi kraj grada i zaigrati zajedno s Ronaldom. Falcao i Ronaldo protiv Messija na ljestvici strijelaca... Kakav izazov!

Tablice omogućuje Sofascore