Matjaž Kek, trener Rijeke: Već smo pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi

Petak, 29. kolovoza 2014. 15:52 Napisao/la  SC

- Vrlo interesantna skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit, rekao je Matjaž Kek

Nogometaše Rijeke očekuje vrlo zanimljiva jesen, u skupinama Europske lige odmjerit će snage sa Sevillom, Feyenoordom i Standard Liegeom. Sevilla spada u sam europski vrh i branitelj je naslova, Feyenoord je veliko nogometno ime, a ni Standard iz Liegea neće biti lagan zadatak za riječke nogometaše.

- Vrlo interesantna skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit, bio je prvi komentar Matjaža Keka, trenera Rijeke na ždrijeb Europske lige.

Rijeka je već puno napravila, svaki remi ili pobjeda bit će dodatan iskorak i nova financijska injekcija za klupsku blagajnu.

- Mi smo već pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi. Dobili smo atraktivne suparnike i siguran sam da će Kantrida biti puna sve tri utakmice. Mi ćemo kao i uvijek razmišljati od utakmice do utakmice te probati iznenaditi svakoga, zaključio je Matjaž Kek.