Prve utakmice 1/8 finala: Manchester City - Barcelona 0:2, Leverkusen - PSG 0:4.  Parižani nadmoćno u Leverkusenu osigurali nastup u četvrtfinalu
Igraju slično kao i mi, ali su direktniji od nas. City ipak nije "mala Barcelona", kaže trener Barcelone Tata Martino. City ima očiglednu prednost u visini
Mi smo ipak Barcelona, velika momčad. Znamo kako igra Manchester City, budući da je isti sustav igre Pellegrini forsirao i dok je bio trener Villarreala, rekao je Barcelonin Gerard Pique. 
Real Madrid u osmini finala igra protiv Schalkea, engleski prvak Manchester United protiv Olympiacosa.
Očekuje se reakcija nadležnih institucija, onih istih koje se uredno očituju kad se isti ili sličan problem pojavi u Hrvatskoj!
Dortmundska je Borussia imala i prednost igrača više, budući da je Payet isključen u 34. minuti. Sudac utakmice na Velodromeu Mario Strahonja u razmaku od dvije minute dao mu je dva žuta kartona.
Pogotkom Wesleya Sneijdera pet minuta prije kraja Galatasaray je na pobjedom izbacio trostrukog uzastopnog prvaka Italije, torinski Juventus.
Mnogi će s nestrpljenjem čekati oglede iz kojih se svašta može dogoditi. Velikani poput dortmundske Borussije, Milana i Porta mogli bi ispasti ukoliko ne odigraju utakmice na razini svojih mogućnosti.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.