Antonio Conte, trener Juventusa: Bayern je glavni favorit za osvajanje Lige prvaka

Srijeda, 03. travnja 2013. 09:55 Napisao/la  SC

-  Bili smo iznimno dobro pripremljeni, vidjelo se to na našoj taktici. Rano smo ih napadali i kolektivnom smo igrom isključili Andreu Pirla iz utakmice. U određenim trenucima smo igrali čudesno, objasnio je strateg Bavaraca Jupp Heynckes

Bavarska slavi veliki trijumf svojih nogometnih ljubimaca u prvom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka. Bayern je napravio veliki korak prema plasmanu u polufinale elitnog natjecanja. Juventus je u Alianz Areni bio nemoćan. Svjesni su toga i Torinezi.

- Bayern je pokazao koliko je superioran nad nama. Oni su fizički jači, imaju strašne pojedince i momčadsku kvalitetu. Najnormalnije je nakon svega viđenog reći da je bolja momčad, daleko bolja momčad, pobijedila. Mi dugo nismo igrali na ovako visokoj europskoj razini, a ova utakmica je dokaz da smo još daleko od toga, objasnio je trener talijanskog prvaka Antonio Conte i dodao:

- Nogomet je nepredvidljiv i naravno da je još u uzvratu sve moguće. No, realno je Bayern dosta ispred nas. Taj je klub jedan od glavnih favorita za krunu prvaka Europe, a mi nismo u igri za to.

U redovima Bayerna raspoloženje je malo pokvarila ozljeda Kroosa. Reprezenativni veznjak u prvome je ogledu s Juventusom ozlijedio mišiće aduktora desne noge, te će zbog toga s terena izbivati nekoliko tjedana, možda i dva mjeseca, potvrdili su iz tog kluba.

- Bili smo iznimno dobro pripremljeni, vidjelo se to na našoj taktici. Rano smo ih napadali i kolektivnom smo igrom isključili Andreu Pirla iz utakmice. Gol Davida Alabe u prvoj minuti dao nam je sigurnost, a nakon toga smo u određenim trenucima igrali čudesno, objasnio je strateg Bavaraca Heynckes.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.