Klupsko SP: Real uvjerljiv protiv Cruz Azula u polufinalu, Cristiano Ronaldo nije zabio pogodak

Utorak, 16. prosinca 2014. 22:48 Napisao/la  SC

Klupsko SP, polufinale: Real Madrid - Cruz Azul 4:0

U prvom polufinalu klupskog svjetskog prvenstva što se ovog tjedna održava u Maroku madridski Real uvjerljivo se probio do finala. U poluzavršnici kraljevski je klub svladao prvaka sjeverne i srednje Amerike, momčad Cruz Azula rezultatom 4:0. Nikakvih problema nisu imali, a slavlje je uslijedilo i bez gola Cristiana Ronalda u pobjedi kojom su se plasirali u veliku završnicu.

Mrežu Cruz Azula načeo je Sergio Ramos u 15. minuti, a na 2:0 je povećao Karim Benzema u 36. minuti. Nakon pet minuta igre u nastavku na Ronaldovu asistenciju pogađa Bale, a najbolji nogometaš svijeta lijepo je uposlio Isca za konačnih 4:0 u 72. minuti susreta.

Madridski Real za krunu svjetskog prvaka pokušat će se izboriti u subotu protiv pobjednika drugog polufinala između južnoameričkog prvaka San Lorenza i prvaka Oceanije Auckland Cityja koje se igra u srijedu od 20.30 sati.

Klupsko SP - polufinale

Real Madrid - Cruz Azul 4:0 (Ramos 15, Benzema 36, Bale 50, Isco 72)

REAL MADRID: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos (64 Varane), Marcelo - Illaramendi, Kroos (73 Khedira) - Bale, Isco (76 Jese), Ronaldo - Benzema

CRUZ AZUL: Corona - Zuniga, Rodriguez, Dominguez, Pinto - Torrado, Gimenez (65 Fabian), Bernardello - Pavone (65 Barrera), Rojas (76 Valadez), Formica