LOKOMOTIV OPET PORAŽEN

CSKA pobijedio u 90., Smorodskaja vjeruje Biliću

Nedjelja, 04. studenog 2012. 12:28 Napisao/la  SC

CSKA - Lokomotiv 2:1.  Hvala igračima na svemu, trebali smo pobijediti, rekao je Bilić nakon utakmice

Rusko prvenstvo

CSKA - LOKOMOTIV 2:1

Utakmica 14. kola: CSKA - Lokomotiv 2:1. Arena Khimki. Sudac: Arslanbekov. Pomoćnici: Averianov i Mosyakin.

Strijelci: 1:0 Elm (29'), 1:1 Ješčenko (33'), 2:1 Wernbloom (90').

Crveni karton: Tarasov (53', drugi žuti).

CSKA: Akinfeev, Fernandes (od 46' Ščenikov), Berezutski, Ignašević, Nababkin, Tošić (od 67' Cauna), Elm, Wernbloom, Džagojev (79' Mamaev), Honda, Musa.

LOKOMOTIV: Krešić, Šiškin, Ćorluka, Durica (od 28' Burlak), Eščenko, Samedov (od 67' Maicon), Tigorev, Tarasov, Grigojev, Glušakov, Caicedo (78' N'Doye).

Nogometaši moskovskog CSKA u gradskom derbiju pobijedili su Lokomotiv 2:1 kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Nakon novog posrtaja Bilić je praktički već bivši trener Lokomotiva.

Smorodskaja vjeruje Biliću
Olga Smorodskaja, predsjednica kluba, nakon poraza od CSKA odgodila je odluku o Bilićevu statusu na neodređeno vrijeme:
- Sada nije vrijeme za pitanja o smjeni. Da smo izgubili utakmicu bez otpora, mogli bismo o tome razmišljati. Odigrali smo dobru utakmicu i nema potrebe razgovarati o otkazu, rekla je Smorodskaja

Biliću je u nedjelju presudio Wernbloom u 90. minuti, a da stvari neće dobro završiti bilo je jasno u 53. minuti kada je Tarasov unutar deset minuta dobio dva žuta kartona. Bila je to šest uzastopna utakmica u kojoj izabranici Slavena Bilića nisu upisali pobjedu.

- Hvala igračima na svemu. Hvala što su se borili i pokazali napredak u igri. Trebali smo pobijediti, a ne izgubiti. Nemam što svojim igračima zamjeriti, rekao je Slaven Bilić nakon utakmice. 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.