Barcelona gostovala kod HSV-a s B momčadi, navijači traže povrat novca

Srijeda, 25. srpnja 2012. 13:24 Napisao/la  SC

Navijači HSV-a ostali su razočarani što nisu imali prilike vidjeti Messija, Xavija, Iniestu, Busquetsa, Fabregasa, Piquea i Valdesa. Ulaznica za utakmicu je stajala 55 eura i navijači traže povrat novca

Prema pisanju njemačkog Bilda HSV će pokušati od Barcelone dobiti povrat novca kojega su platiti za prijateljsku utakmicu sa španjolskim velikanom. Naime, Barcelona je u utorak u prijateljskoj utakmici svladala HSV, a Katalonci su stigli s praktički  rezervnim sastavom. HSV je za dolazak Barceloe treba platiti 1,2 milijuna eura, ali u ugovoru je bila klauzula da će iznos biti umanjen za 400 tisuća eura ako na utakmici ne bude igrao Leo Messi što se i dogodilo.

Ipak, iako su uspjeli smanjiti cijenu navijači HSV-a ostali su razočarani što nisu imali prilike vidjeti ni Xavija, Iniestu, Busquetsa, Fabregasa, Piquea i Valdesa, te ozlijeđene Puyola i Villu. Ulaznica za utakmicu je stajala 55 eura i navijači su počeli tražiti od HSV-a povrat novca. HSV će pak pokušati pronaći rupu u ugovoru i dodatno uštedjeti na iznosu koji mora platiti katalonskom velikanu.