Nogometna reprezentacija otputovala u Ženevu gdje igra terapeutsku utakmicu protiv Portugala

Nedjelja, 09. lipnja 2013. 13:24 Napisao/la  SC

Igor Štimac u Ženevu odveo 21 igrača. U momčad se vraćaju Modrić i Ćorluka, obaveza oslobođeni Pletikosa,  Schildenfeld, Eduardo,  Jelavić, Mandžukić i Šimunić

Izbornik Igor Štimac poveo je nedjelju u Ženevu 21 igrača koji konkuriraju za nastup u prijateljskoj utakmici protiv Portugala u ponedjeljak. U Švicarsku su otputovali Subašić, Krešić,  Srna, Vida, Ćorluka, Bubnjić, Strinić. Milić, Rakitić, Modrić, Kovačić, Ademi, Iličević, Sammir, Perišić, Vukojević, Kranjčar, Halilović, Badelj,  Olić i Kalinić.

 

U odnosu na utakmicu protiv Turske u momčad se vraćaju Luka Modrić i Vedran Ćorluka,  Štimac je naknadno pozvao Bubnjića, a švicarskih obveza oslobodio šestoricu igrača: Pletikosu,  Schildenfelda, Eduarda,  Jelavića, Mandžukića i Šimunića.


Utakmica protiv Portugala stiže kao naručena budući da imati terapeutski učinak nakon sramotne igre i poraza (0:1) protiv Škotske u Zagrebu. S obzirom na raspoloženje među igračima, motiva neće nedostajati u prijateljskoj utakmici protiv jedne od najboljih europskih reprezentacija.