Ivan Rakitić: Imamo mladih igrača koji će dobiti priliku, mislim da će Hrvatska izgledati dobro

Utorak, 27. ožujka 2018. 11:00 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

 Ivan Rakitić ostao je u SAD-u iako spada u kategoriju igrača koji se mogao vratiti u Europu nakon utakmice protiv Perua, Barcelona je također inzistirala...

- Igrači su u zahtjevnom razdoblju klupske sezone, no imamo mladih igrača koji će dobiti priliku za dokazivanje i mislim da će Hrvatska izgledati dobro. Maksimalno poštujemo Meksiko, a ići ćemo na pobjedu, kao i u svakoj drugoj utakmici. Bit će dobra atmosfera, stadion će biti pun, i želimo prezentirati Hrvatsku u najboljem mogućem svjetlu te potvrditi kako smo na Svjetskom prvenstvu spremni igrati protiv najboljih. Očekujem dobru utakmicu jer smatram da je Meksiko jedna od ponajboljih momčadi na Svjetskom prvenstvu. Imaju pojedince koji igraju na vrhunskoj razini. Došli smo u SAD kako bismo se okušali i protiv neeuropskih momčadi, to nam je jako važno, rekao je Rakitić uoči susreta u Dallasu.

Rakitić nikada nije imao dvojbi kada je u pitanju dres s državnim grbom:

- Ovo je hrvatska reprezentacija i velika je čast predstavljati svoju zemlju tako brojnoj publici kao što će biti slučaj u Dallasu. Želimo pokazati da smo pravi, premda utakmica s Peruom nije završila kako smo zamislili. Ne moramo razgovarati o izostancima, mi koji smo ovdje usredotočeni smo na davanje svog maksimuma, zaključuje Rakitić.