U IME NARODA

Pralija uhićen zbog korupcije, tko je sljedeći!

Srijeda, 04. siječnja 2012. 10:49 Napisao/la  I. V.

Mnoge priče više nisu kuloarske, sa svakim novim uhićenjem rastu tenzije: Širić, Djedović, Šprajcer, Pralija… Sljedeći, molim!

 

Nenad Pralija, bivši sportski direktor RNK-a Split, uhićen je danas u nastavku akcije suzbijanja korupcije u nogometu. Pralija je priveden zbog praktično iste optužbe kao i prethodnici, Stjepan Djedović, Željko Širić i Neven Šprajcer. Svih se tereti da su namještali utakmice!

Pralija je bivši direktor kluba kojega se kuloarski često spominjalo među povlaštenima, baš kao i Karlovca zbog čega je pritvoren Neven Šprajcer. Indikativno je da priče o strogo kontroliranom usponu dvaju klubova  datiraju još iz drugoligaških dana. Pralija je početkom sezone podnio ostavku,  Splitu se tijekom sezone sudilo po pravilima klasičnog baleta i sada  preostaje sačekati hoće li istraga pokazati koliko su istinite priče da se klub tek ove sezone otrgnuo pipcima sudačke hobotnice. 

Mnoge priče o namještanju rezultata više nisu kuloarske, sa svakim novim uhićenjem u većini klubova rastu tenzije! Širić, Djedović, Šprajcer, Pralija… Sljedeći, molim!