Marijan Pušnik, trener Hajduka: Suđenje neću komentirati, samo ću se smijati!

Ponedjeljak, 15. kolovoza 2016. 13:47 Napisao/la  SC

 Osijek je dobro posložen i dobro vođen, pa i fizički jači od nas, kaže Pušnik

Osijek i Hajduk odigrali su neodlučeno (1:1) u Gradskom vrtu. Osječani su poravnali pogotkom (Ejupi) kojemu je prethodio sporni duel Vojnovića i Kalinića, Splićani su se žalili na zbog prekršaja nad vratarom:

- Samo ću se smijati, jer znam pravila HNL-a. Suđenje je bilo kako je bilo, nemojte očekivati da ga komentiram. Ne bih komentirao, takva su pravila. Svi smo u istom loncu, a vi pišite što ste vidjeli, rekao je trener Hajduka Marijan Pušnik, koji je bio zadovoljan igrom u Osijeku:

- U taktičkom smislu najbolja igra. Doduše, njihovi visoki igrači i centaršutevi stvarali su nam problema, ali muški smo odgovorili. Bilo je malo i sreće, ali je bilo sreće i za Osijek. Imali smo i mi šanse. Vrlo sam zadovoljan pristupom svojih igrača! Poslije svega bilo je važno odigrati muški i ne izgubiti utakmicu. Ovo je uspjeh, jer Osijek je dobro posložen i dobro vođen, pa i fizički jači od nas. Dobar je bod i podstrek je za nas. Dižemo se, puno sam izmijenio momčad zbog ozljeda igrača... Pred nama je utakmica godine, Maccabi Tel Aviv, ali nije bilo kalkuliranja u tom smislu, vidjeli ste koliko smo se borili, zaključuje Pušnik.