×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 18:11
HNL

Ištuk: Bolje je kad igramo van Rijeke

Da smo igrali negdje drugdje možda bi bilo bolje, ovi se momci očito teško nose s pritiskom na Kantridi.
Ugovori su potpisani, prvi novac iz Volpijeve zaklade Social Sport Foundation sjeo je na račun riječkog kluba i sada preostaje najteži dio posla
Jedini strijelac bio je Alispahić u 62. minuti. Ivan Kelava obranio je jedanaesterac. Gosti su razočarani napustili Maksimir, jer smatraju kako su zaslužili puni plijen.
Odigrana su četiri susreta 20. kola MAXtv Prve lige. Cibalia -Karlovac 2:0, Istra 1961 - Varaždin 2:1, Zadar - Šibenik 0:1, Split - Lučko 1:1
Boris Solomun, predsjednik Varaždina, uspio je na kraju pronaći potreban iznos da zadovolji vjerovnike koji su povukli zahtjev za suspenzijom i Varaždinci su krenuli put Pule
Bivši igrač Varaždinaca, Milan Pavličić, ne želi odustati od svojih zahtjeva i isplate dugovanja. Ako mu Varaždinci ne plate, danas neće igrati u Puli.
Slaven Belupo je s minimalnih 1:0 pobijedio Inter u Zaprešiću. Hajduk uvjerljiv protiv Zagreba 2:4, Anas Sharbini dvostruki srijelac i dvostruki asistent.
Ponedjeljak, 27. veljače 2012. 09:42
HNL

Problem hrvatskog nogometa je - sotona!

Bivši dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza žestoko se obrušio na Vlatka Markovića, Zorislava Srebrića i - Zdravka Mamića.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.