ČISTKA NA RUJEVICI

Alen Halilović i Mario Vrančić mogu potražiti novi klub

Nedjelja, 22. siječnja 2023. 23:36 Napisao/la  SC

Halilović i Vrančić preseljeni su u skupinu igrača koji će trenirati odvojeno dok ne riješe status, kao i Djuričin, Alvarez i Vlasenko

Alen Halilović
Alen Halilović Foto: HNK Rijeka

Sergej Jakirović više ne računa na Alena Halilovića, nekad jedna od najvećih mladih hrvatskih nogometnih zvijezda, ima odriješene ruke potražiti novu sredinu.

Halilović je tako preseljen u skupinu igrača koji će do daljnjega, odnosno dok ne riješe status, trenirati odvojeno, već neko vrijeme u toj su skupini Mateo Pavlović, Damjan Pavlović, Denis Bušnja, Bernard Karrica, Andreas Solano i Mikhail Mekulov.

No, 26-godišnji nogometaš nije jedini kojega se Jakirović odrekao, prekorbrojnim je označen i Mario Vrančić, koji je u Rijeku došao najavljivan kao veliko pojačanje, te Marko Djurčin, Pablo Alvarez i Nikita Vlasenko.

Sergej Jakirović očito zna što želi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.