Ivica Kulešević, trener Osijeka: Rijeku je počela izjedati nervoza, izgledalo mi je da su zreli za nokaut

Petak, 21. veljače 2014. 10:02 Napisao/la  SC

Zadovoljan sam reakcijom igrača koji su u srijedu dobili priliku, moram priznati da mi ne da mira spoznaja da smo mogli možda i bolje proći, kaže Kulešević uoči utakmice za bodove u nedjelju

Nogometaši Rijeke i Osijeka u nedjelju se ponovo sreću na Kantridi! Ovog puta igraju za bodove, prva četvrtfinalna utakmica Kupa odigrana u srijedu otprilike je odredila način igre u nedjeljnoj utakmici. Osijek je u srijedu igrao u šarolikom sastavu i dugo odolijevao Rijeci, koja je tek u 82. minuti stekla minimalnu prednost pred uzvrat:

- Minimalan poraz nije nas približio polufinalu, ali nam je ostavio prostor da u uzvratu pokušamo napraviti veliko iznenađenje i eliminiramo Riječane. Odnosi se generalno nisu promijenili. Rijeka je i dalje favorit, mi ćemo pokušati baš sve da bi smo se u uzvratu dokopali polufinala. Izborili smo aktivan rezultat i sad se treba okrenuti nedjelji i prvenstvenom ogledu s istim suparnikom, kaže trener Osijeka Ivica Kulešević.

U nedjelju će Kulešević koristiti usluge igrača koji su veći dio utakmice u srijedu gledali s klupe, što znači da bi Osijek trebao biti još bolji:

- Teško je to obećati. Jaka je Rijeka, a mi opet moramo pokazati koliko smo žilavi. Zadovoljan sam reakcijom igrača koji su u srijedu dobili priliku, moram priznati da mi ne da mira spoznaja da smo mogli možda i bolje proći. Rijeku je oko 65. minute počela izjedati nervoza, počeli su brzati i griješiti i izgledalo mi je da su zreli za nokaut. Zato sam i napravio zamjene, koje su trebale unaprijediti naš protunapad. Nažalost, nije upalilo, zaključuje Kulešević.